31 oktober 2013 är det Halloween i Sverige och om du missat trenden med maskerad, fester, pumpa och udda klädstilar gör du bäst i att fortsätta läsa här.

Halloween-temat är magi, mystik och döden i olika former. Halloween-fester i Sverige arrangeras runt Allhelgonahelgen och 2013 torde de flesta festerna arrangeras 1-2 november, på Allhelgonadagen och Alla helgons dag, alla själars dag.

Så vad ska du ha på dig? Tja, nu är det snabba ryck som gäller om du inte redan köpt något? RoligaPrylar.se har t.ex. ett stort utbud av masker, dräkter, hattar, handskar, strumpbyxor, peruker och tillbehör. De brukar vara snabba på att leverera så köper du idag har du sannolikt dina varor i god tid innan Halloween-festen.

Tänk också på att det du köper till Halloween-festen kan användas i andra sammanhang. Hemma, på studentfester, möhippa och svensexor är exempel på när maskeradkläder och udda utstyrslar kan vara lämpligt att ha på sig.

Gravidmage: 198 kr

Peruk, svart långt hår: 89 kr

Hög häxas hatt med råttor: 99 kr

Blodiga strumpbyxor: 59 kr

Zombie-gasmask: 149 kr

Burlesque-hatt i svart: 129 kr


Vad är skillnaden mellan allhelgonadagen, alla helgons dag, alla själars dag och halloween? Svar: http://hogtider.wordpress.com/2007/10/30/vad-ar-skillnaden-mellan-allahelgonadagen-alla-helgons-dag-alla-sjalars-dag-och-halloween/